Септемврийското море

В началото на месеца си подарих едно разкошно  преживяване. Късно, септемврийско море, което ми донесе много хубави емоции. Ваканцията ми беше разделена на две части. В първите 5 дни децата бяха с дядо си в Нови пазар, а аз бях сама във Варна. След което те дойдоха и прекарахме заедно останалите 5 дни.

Петте дни, които прекарах насаме със себе си бяха вълшебни. Четох много, писах много, виждах се с прекрасни хора, ходих на плаж. Времето беше изцяло с мен – топло и облачно, любимото ми.

Бях изпълнена с една вътрешна топлина, вътрешен мир, много вдъхновение и радост. Осъзнах, че за мен е от изключително значение да имам такива свои моменти, когато съм насаме със себе си и да не мисля за друг, освен за себе си. Мисля да започна да си ги доставям редовно.

Петте дни с децата бяха много весели и пълни със забавление. Разбира се, имаше си и класическите детски тръшкания. Ама трябва да е цветно и разнообразно.

Има нещо вълшебно и специално в това да си на морето през септември. Носи ми едно усещане за преход, за движение. За промяна и израстване. Замисля те, усмихва те, все още те топли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *