Премиера във Варна на „Дивата магия: Обетът“

Време е писателите да се завърнат по родните си места. Морето през октомври е прекрасно, варненци знаят това, но не знаят, че тази година точно на рождения си ден ще посетя Варна.

На 2 октомври от 18 часа в АРТ салона на БНР ще имате прекрасната възможност да се срещнете с мен – Яна Хараланова и да поговорим за фентъзи романа ми „Дивата магия: Обетът“.

Ще ви разкрия малките си тайни покрай създаването му, ще ви разкажа за интересните герои, които населяват света на Дивата магия и най-важното – ще можете да си купите романа и да получите автограф и специално послание от мен.

„Дивата магия: Обетът“ е магична история за силата на духа и доверието. Съвременния ни високотехнологичен свят се преплита с магия и българския фолклор в шеметна надпревара с времето в търсене на древни реликви и съдбовни тайни.

Люба Добрева е ловец на магически реликви в столицата на търговията с магически предмети на Балканите – Варна. Подреденият ѝ свят се разпада, когато екипът ѝ е нападнат със забранено магическо оръжие. Търсейки виновника и начин да се отърве от магия, която бавно я убива, тя се запознава с обаятелния и потаен Филип Михайлов. Двамата се впускат в шеметна надпревара с времето и разкриват шокиращи тайни за миналото си.

Ще успеят ли Люба и Филип да открият път един към друг? Ще могат ли да платят цената на спасението на Люба от проклятието на Сивия пламък?

Може би ще ви подшушна отговора, докато съм във Варна…Очаквам ви на 2 октомври, точно в 18 часа в АРТ салона на БНР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *