2×2 за номер 2 =)

Ох, още треперя от вълнение. Не че не си го знаех, още когато се случи, но все треперих да не би да бъркам!

ЩЕ СИ ИМАМЕ ОЩЕ ЕДНО БЕБЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ!!!

Ще се пръсна от щастие!

Историята е интересна.

Опитвахме вече четвърти цикъл, а аз все търсех някакви знаци за да разбера, дали се е получило бебчето. И си ги получих! 🙂

На 24-ти слещу 25-ти април сънувах, Клер Лопринци. Казваше ми, че съм бременна и ми „показа“ бебето. Все едно ми освети утробата и вътре видях едно прекрасно малко бебче. Спокойно спящо в мен! Имаше силно женско присъствие. Много красив и силен сън! (тогава ми е била овулацията).

Седмица по-късно (когато би трябвало да е импалнтацията на оплодената яйцеклетка) сънувах, че раждам. Не ми е за първи път, но за първи път изсънувах цялото раждане от началото до края. С всички подробности и усещания. Усетих как бебето се смъкна в малкия ми таз, как се изхлузи през мен. Просто изумително! Защото аз до сега не съм ги изпитвала тези чувства наяве, така и не можах да родя по начин, по който да ги усетя.  Родих момченце! Голямо и красиво!

След това получих и друти симптоми – леко сутрешно гадене, напрежение в гърдите, болки в яйчниците и около бившото секцио, закъснение. И просто си знаех, че е бебе, а не разбъркан цикъл. Но много се страхувах да направя теста, толкова си бях навила на пръста, че съм бременна, че нямаше да мога да преживея отрицателен тест.

Вчера Антон ме убеди все пак да си направя тест. Днес сутринта отиде да ми купи един… и го направих…

ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Място не мога да си намеря от щастие!

12 Replies to “2×2 за номер 2 =)”

  1. !!! Честито, честито и пак честито! Много се радвам за вас и за човеченцето, което расте в теб! Янче, много, много здраве ви пожелавам на всичките, все така да се обичате и да се разбирате, и най-важното – нека този път всичко се случи точно така както го искаш. Целувки и прегръдки от мен!

  2. Йе, йе, йе :))) Честито и на тримата!!! Да сте живи и здрави, лека бременност и раждането, за каквото винаги си мечтала! Гуш от нас 🙂

  3. Благодаря ви, милички! Въпреки че минаха няколко часа, откакто направих теста, още треперя от вълнение! 🙂

  4. Хаха! Те бяха почнали още преди да забременея. Ама СветлинА позна за Божидар, че ще е момче.

    Е, тоя път и близнаци ми предричат, ама ще видим какво ще излюпя.

    Ще чакате до януари да разберете, тоя път ще е изненада! Ха!

  5. Хммм, и за Естел позна,че ще е момиче, ама ходи вярвай на доктори после…..Не ми се играе контра, но в духа на залозите гласувам за мома, а и Божката е мнооого грижовен, та някое момиченце може да си го е избрало за батко.

  6. Това е изумително усещане и още по-вълнуващо,както е разказано.Пожелавам на всяка жена да изпита такова щастие.Дори прилагателни не са необходими,като дефиниция за „положителен тест за бременност“ е просто „щастие“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.