Местим се!!!

Местим се!

МЕСТИМ СЕ!

МЕС-ТИМ-СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В събота натоварваме пералнята, хладилника и основната и най-нужна част от катуна и се изнасяме на село в къщата.

Решихме го доста спонтанно. Тази вечер с Антон си говорихме какво е най-спешно за ремонт по къщата за да можем да се нанесем и се оказа, че няма нищо чак толкова важно, което да ни спира с прместването и… така.

Уговорихме се с наши приятели с по-голяма кола да помогнат за хладилника и пералнята, защото не се събират в голфарата. Аз сега се опитвам да си съставя нещо-като-списък какво да вземам, утре ще се пробвам да се доредя до кашони и ме чака голямото опаковане!

Тоооолкова ми е развълнувано! Като трепетлика съм направо и като ударена с мокър парцал!

Ние така или иначе я купихме тая къща да живеем в нея целогодишно, но не очаквах толкова бързо да се преселим. И сега се чудя от къде да я подхвана. ох… А какво чистене ме чака в къщата. Жална ми майка!

Ноооо… ако не спяха мъжете щях да си надуя музиката и да заподскачам  и закрещя от кеф! Толкова МНОГО СЪМ ПРЕДОВОЛНА И ЩАСТЛИВА, че скоро ще сме си в къщичката!

Последните едва-две седмици така ми дойде до гуша от тая теснотия в апартамента и от съседите идиоти, че ми идеше да си вържа един камък на врата и да скоча от Аспаруховия мост преди да са сложили предпазни мрежи.

Всъщност добре, че така спонтанно решихме и го првим, иначе бъзето щеше да ме хване и да има да се чудя ще я бъде ли, няма ли да я бъде нашата селска идилия.

Та такива ти ми работи.

Местим се!

Юхууууу!

За сега все още не сме намерили интернет доставчик, който има покритие в селото и не се знае кога пак ще съм онлайн.

9 Replies to “Местим се!!!”

 1. Нека да не знам, нека да не знам във чие легло си нощем, нека да не знам, нека да не знам мислиш ли за мене още :)))

  Иначе ако трябва за две секунди да съм сериозна, айде да обещаеш рожден ден в градината и Коледа до камината, пък ще видим дали няма да ме пипне някоя анонимна едноседмична болест, ******ни евреи 🙂

 2. Обещала съм отдавна!
  Валидирам си отново обещанието за рожден ден в градината и Коледа до камината. 🙂

 3. Аз сънувам само тебе и ръцете ти по мене 🙂
  Обичам те още, усещам те още и искам те още близО ДО МЕНЕ НОЩЕМ (да се брои за интонация)…

  Ти не вярваш, но помни ми думите, някой ден ще се будя отново с теееб…

  И почвам да усещам некъв болен зъб, сърбеж, гъбички и сърчицето ми прескача от време на време. Също може да ми се цепнат 2-3 палеца. И ми трябват Авренски кални бани, иначе ще се гътна.

 4. Аз нямам намерение да ѝ казвам тъй че… ако си затваряш устата всичко ще е ОК! 😛

 5. Хах, че наистина аз се чудех защо още не стесе нанесли, по снимките изглеждаше много добре тази къща 🙂 Като приказка и тая поляна с тревата отпред.. На добър час, живи и здрави всички и да си вземете куче и коте 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.