Бойно кръщенье (или как ходих на концерта на Metallica)

Не обичам да пиша за неща, които съм изживяла на 100%. Причината е много простичка – никога не намирам подходящите думи и крайния резултат ми се струва невероятно постен.

Само че такова събитие не мога да го пропусна. Това беше първият ми концерт! ИСТИНСКИ ГОЛЯМ КОНЦЕРТ!!!

Не съм кой знае каква фенка на Металика. Но това в случая нямаше особено значение! Така жестоко се накефих! Невероятно беше! На моменти ме полазваха възторжени тръпки! Мърррррр! Напарво стигнах до душевен оргазъм!

И тръпката на очакването преди това… Усещаш физически как напрежението се сгъстява… Не съм вярвала, че ще видя толкова много хора събрани на едно място поради една единствена причина… Емоцията е незабравима! 50 хиляди човека с едно сърце и една душа! Страхотно е да съпреживееш такова нещо… И небето беше придобило подходящия METALен цвят! Дори дъжда ни пощади и само малко ни понамокри, колкото още повече да сгъсти атмосферата…

Думи нямам просто…

За жалост нашите клипчета не мога да ги кача, че са някакъв странен формат, а аз сглупих и не си взех фотоапарата. Но други са поснимали и любезно са ни предоставили кадри!

http://www.vbox7.com/play:2f864880

http://www.vbox7.com/play:7f58e572

http://www.vbox7.com/play:0a3721e1

А след такова нещо какъв невероятен секс се прави [изчервява се]…

–––––––––-

Жени и Петя моментално да се явят на отчет!

И готината кака, фенка на Божолечката, да си признае коя беше веднага! Така бързо ми се изниза, че не можах да я позная (имам само подозрения)!

––-

Божолечката ни е малко сърдит, че не го взехме с нас! Но днес му обещах, че на следващия концерт ще го вземем. Той нали с Металика е откърмен…

12 Replies to “Бойно кръщенье (или как ходих на концерта на Metallica)”

 1. Мога само да подкрепя думите ти… Беше невероятно! Не ходя на концерт за първи път, но като този не ми се беше случвало да преживея! положителни истински емоции и от двете страни! Лицето на Джеймс (и на всички от групата) показваше колко удовлетворен и щастлив се чувства от това, че е сред нас! Думите ми бледнеят! Който е бил знае за какво говоря! Който е пропуснал – другия път да не прави такава грешка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Дълго ще преживяваме отново и отново видяното и чутото снощи!!!

 2. Съжалявам за втория коментар, ама не се стърпях…

  Леле, настръхнах пак като гледах клипчетата……

 3. Чак да ви завиди човек! Аз завиждам наистина! Сигурно е гот да ти се сбъдне една мечтичка от всички мечти на небосклона на желанията.

 4. Анди и той се гласи да ходи на следващия концерт. Вие Божидар ще го вземете ли с вас тогава? 😀
  Долу в мелето имало и деца – ми казаха.

 5. Хихи! Меле всъщност не стана! Но верно всякакви имаше. Видях и малки деца, даже едни с количка, но не знам колко беше голямо детето, бяха далече. Имаше и доста бременни! Въобще от всички възрасти! 🙂

 6. Ако продават запис на концерта със сигурност ще си го купя!
  И аз не видях да е ставало меле, нито пък някой се е оплакал да е контузен! Много мирен и културен концерт беше! Но и аз се учудих колко малки деца с пламъчета в очите бяха дошли – новото поколение фенове на Металика!!!
  Браво!

 7. 🙂
  Беше много хубав концерт наистина. Понякога така става не заради групата, а заради публиката, и на мен често публиката ми харесва повече от групата.
  Нали не само на мен ми се стори, че накрая не им се тръгваше?

 8. Знаех си! Ти беше! Хихи!

  И с такова впечатление останах като теб, че не им се тръгва! =)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *