Какви (ще) ги върша през март/април? {таг карантина}

Признавам си, откраднах идеята за таг-а от милата ми Ася. Но е съвсем на място, след като от 13 март гнездя на дивана и съм сама без деца. Работата е сведена до минимум. Така че защо да не наваксваме с нещата, които ми се ще да изгледам/прочета/изиграя?!

Книги

1. Препрочит/довършване на поредица.

Дойде моментът за втора част на така любимата ми поредица Burning Empire на Emma Hamm – „Down of Cobalt Shadows“. За първата част – „Sea of Crimson Slik“ – ви разказах, когато гостувах на Ан.

Очаквам интересно развитие най-вече за двамата главни герои – Сигрид и Надир. Но ако не се получи, поне ще се кефя на шифтъри-дракони. 😀

2. Книга на другарче.

И аз като Ася мисля да зачета „Сирма“ на Рени Станкова (за сега достъпна само на английски през Amazon). След като нямам достъп до градските библиотеки, намекът да изчета непрочетените книги в личната ми библиотека е очеизваден. 😀

3. Апокалипсис сега.

Идеалният момент да прочета „На брега“ от Невил Шут. Обожавам филма. Гледала съм го сигурно 255 556 487 пъти. 😀 Надявам се книгата да ме развълнува поне колкото филма.

4. Тухличка.

Мисля да си разбия сърцето с втора и трета част на поредицата „Нивганощ“ от Джей Кристофф.

Мечка страх, мен не страх.

До сега отлагах, защото ме беше шубе, че може да не ми хареса. Ама айде, стига съм отлагала.

Филми/сериали

1. Нещо старо/за довършване

Време е да догледам Person of Interest. От снощи насам съм изгледала 13 епизода от 4 сезон. Имам шанс да успея да догледам до края на карнтината.

2. Нещо ново

Предадох се най-накрая и ще изгледам сериала по поредицата „Вещера“. Подготвям се, като старателно си промивам мозъка с песента „Toss A Coin To Your Witcher“.

3. Нещо на заем

По препоръка на Димана ще гледам „Stranger than fiction“. Това писателите не сме хора. Явно световете, които създаваме, понякога оживяват. 😀 Не съм чела много книги за писатели, нито съм гледала много такива филми. Не е лошо да наваксам.

4. Нещо синьо

Да речем, че космосът е син и ще се прежаля да изгледам най-после „Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker“. Само се надявам другарчето ми Ани Winter да е права и поне развитието на героите да е интересно, иначе ненавременно може да ми трябва спешна помощ.

Гейминг

1. Нещо старо/за довършване

Ще се напъна да довърша Shadow of the Tomb Raider. Зарязах я някъде на 89%, но съм си навила на пръста да я докарам до 100%. 😀 Чудесен момент, няма да се надпреварвам с децата за компютъра.

2. Нещо ново

Днес започнах да играя Assassin’s Creed® Odyssey. Ще ми върви на асасини/ки тоя месец. 😀 Първите два часа бяха много зарибяващи. Влюбена съм в Касандра!

3. Апокалипсис сега…

…с Doom 3. Моторният трион е най-добрия ти приятел. 😀

Ако ще се срастваме с дивана, поне няма да ни е скучно. И ще разказваме на внуците си как сме спасили света с мързел.

3 Replies to “Какви (ще) ги върша през март/април? {таг карантина}”

  1. Ха, как не се сетих за „апокалипсис сега“ 😀 Но Кейт ще се връзва, тъй като се развива в бъдещето, десетилетия след магически sort of апокалипсис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *