Намерихме си…

Намерихме си квартира! 🙂 Ще си имаме наш си дом!

На мен лично, много си ми харесва. Разбира се не е някакъв лукс, но пък и парите са по-малко, отоколкото очаквахме, така че нещата се компенсират!

Ето ви малко снимки, ако ви е интересно. Снимките са парвени, преди да направим каквото и да било. (за сега само сме изчистили 🙂 ) По-нататък ще пусна още!

Хола е в просто перфектно състояние! Банята и тоалетната са заедно и са с водоустойчиви тапети (ех, колко търкане ще им спесит това 🙂 ). Естествено, ще имаме какво да ремонтираме. Кухнята трябва да се пребоядиса и шкафчетата да се облепят с фолио. Може би ще сменим тапетите в детската стая, защото има една част, на която няма тапет. Но пък може и някакъв фототапет да сложим там… Не съм го измислила още. Може да сменим мокета или да сложим ламинат. Но това по-нататък. За сега ще се съсредоточим в обзавеждането на хола и ремонтирането на кухнята.

Ох, ако знаете само колко съм доволна и с какъв кеф чистих днес! 🙂

9 Replies to “Намерихме си…”

  1. Честито и от мен!Пожелавам ви здраве,много радости, семейна обич и топлина в новия дом!…Тапетите на рибки в банята са много сладки 😉 .

  2. Честито! Подреждането на нов дом е много приятно изживяване 🙂 ! Пожелавам ви да бъдете много щастливи в него!

  3. Честито и от мен и да не забравите да го полеете,че да ви върви на „Светло“ ивнимавайте вместо мезе,да не изядете „тапетите с рибките“;-)))

  4. Честито и от мен!! Със здраве и любов да си ползвате всичко:))

    Оф топик – може ли да останеш записана при мен като yaneto, а ако предпочиташ, кажи ми как е правилно да запиша – miceva, mitseva, mizeva или…? Пусто с латиница, бе:)…

  5. Хаха, може и Янето разбира се, да не те затормозявам. Иначе, за портокола, пише се mitseva.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.