Кратка Ти-тап тренировка за детокс

И друг път съм писала за Ти-тап. В началото на миналата година участвах в годишното Ти-тап предизвикателство и имах прекрасни резултати. От тогава тренирам на приливи и отливи.

Тъй като се чувствам доста изтощена физически търся кратки и ефективни варианти за тренировки. Гергана се е погрижила за мен и този път.

Представям ви една много готина и кратка (под 10 минути) ти-тап тренировка.

Въобще не се заблуждавайте от краткостта или наглед простите движения. Правя я всяка сутрин от 10 дни и все още не бих казала, че я изпълнявам с лекота. Първите 2-3 дни дори усещах мускулна треска в някои зони на тялото.

При правилно и задълбочено изпълнение, упражненията натоварват по подходящ начин различни мускулни групи. Подпомагат естествената детоксикация на тялото, нормализират инсулиновите нива и въобще нивата на хормоните.

На мен лично тази кратка тренировка ми действа и изключително разбуждащо и освежаващо. Правила съм я следобедите, когато имам едни сериозен спад на енергията около 16 часа. Кафето може да се засрами просто след това! Чудесена енергийна инжекция.

Тренировката е чудесен старт на деня! Ако искате да научите повече за Ти-тап и за работата на Гергана Радович, можете да го направите на сайта www.shapesweetness.com.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.