Романът „Люба Добрева: Обетът“ участва в конкурс на издателство Буквите

Люба Добрева: Обетът

С голяма радост ви споделям, че романът ми „Люба Добрева: Обетът“ псе класира за втори кръг на конкурса за съвременен любовен роман на издателство Буквите.

„Обетът“ със сигурност не е типичния любовен роман. Дори ми е странно да мисля за него по този начин. Но всъщност любовната история в основата на интригата.

Това е история за изборите, които правим и как те повлияват на живота ни. За силата на човешкия дух, за това, че дори да си „счупен“ отвътре, можеш да продължиш напред. За силата на доверието, приятелството и любовта. Роман изпълнен с магия и митични същества.

Люба и Филип са много различни един от друг. Познанството им започва с конфликт. Всеки от тях има своите тайни, които изплуват една по една и ги оплитат в невидимите нишки на съдбата. Ще успеят ли да намерят път един към други? Ще успеят ли да спасят Люба от проклятието, което заплашва животът ѝ?

Отговорите ще прочетете в книгата. А за да имате възможност да я прочетете, подкрепете ме в този конкурс. Всеки от участниците, който събере 1000+ гласа ще бъде издаден.

Това е моята кандидатура – кратко резюме и откъс от романа. Бутона за гласуване е в дясно. Гласувайте смело до 24 май! Споделете с приятели и познати.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *