Моята нова приятелка Фърги

Може би ви се струва малко странно, че кръстих колата Фърги. Повярвайте ми, на мен също ми е странно! 🙂

Ама нали знаете, като си видиш бебчето и веднага разбираш как му е името. И аз така, като си видях новата колица това име се оформи в мен. Все се сещах за певицата Фърги, която е много готина и красива жена според мен!

Та така, ето я имоята нова колица – Форд Мондео комби!

My car

Имам си от вчера! Антон ми я избра. Честно да си кажа, на картинка докато я гледах не бях особено въодушевена. Да не кажа, че направо ми беше все тая. Но Антон настояваше. Ок! Уж не се впечатлявам особено от коли, та това, че не ми пука каква ще е новата ми/ни кола не беше кой знае какво.

Като я видях. Мииии… пак не бях особено впечатлена. Не знам какво съм очаквала. Нищо може би! Даже не седнах зад волана да я тествам преди да я купим.

Едва когато човека от автокъщата се зае да оформя документацията и започна да ми обяснява какво трябва от мен да си я регистрирам и така нататък… Тогава ми трепна някак си и си видях моята Фърги в нова светлина! 🙂

Сега съм си буквално влюбена в колата! 🙂

Понеделник заминава в сервиза да й сменят ремъци, филтри, масло. Да оправят някои дреболии и ще си имам една перфектна колица! Сега е почти напълно перфектна! 🙂

5 Replies to “Моята нова приятелка Фърги”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.