Какви ги вършим – July 2016 edition

Не съм писала цяла вечност. Мързела и лошата организация на ежедневието ми малко взеха превес.

Та какво се случва при нас?

Първо обещания отчет за май – някои от вас може би помнят, че също го бяхме определили да е без нови придобивки. Сгромолясахме се с гръм и трясък. Хич не ни се получи работата. Но като цяло беше добър урок за мен. Открих също, че дори да не купувам вещи, мога да правя компулсивно пазаруване и с разрешени неща и така да си задоволявам разни незадоволими по този начин потребности. Всъщност юни също беше доста трагичен откъм разумни покупки и финанси. От средата на месеца до края въобще не си водехме бюджет и отчет. Интересното е, че в края на месеца изпитвах нужда от бюджета, който си водехме. 🙂 Само по себе си това беше изненада. При това приятна. За сега юли върви добре. Щастлива съм с бюджета, доста по-разумна съм в покупките. Доволна съм!

clock-331174_640

Голямото и всъщност много по-важно събитие за което искам да ви разкажа е, че Антон напусна работа и в момента работи на свободна практика. Нещата се случиха малко планирано-непланирано и беше малко изненадващо. Но определено е доволно и желано стечение на обстоятелствата. Може би ако нещата не бяха станали така, както станаха, Антон скоро нямаше да се реши на тази стъпка.

В момента сме в процес на наместване. За всички е ново Антон да си е непрекъснато вкъщи. Първите дни децата истерясваха на всяка негова крачка и бяха залепени за него като пиявица, но нещата започват да се нормализират и да градим новия си ежедневен ритъм.

Лично аз съм безкрайно доволна и щастлива, защото тази промяна много ми развърза ръцете и мога да приемам много повече клиенти, отколкото можех до сега.

Мисля, че като премине първоначалния шок всички ще се наслаждаваме на новото положение съвсем пълноценно. 🙂

ouroborosДругото ново е, че във вторник си направих татуировка. Тя е всъщност изпълнение на един мой личен обет, който дадох преди около 6 години и не го изпълнявах, защото не откривах символа, който да си татуирам. Ето, че моментът назря най-сетне и се спрях на уроборос. Много съм доволна как се получи и как стои!

Направо вдъхновяващо усещане! 🙂 Преди да я направя имах някакви малки съмнения и притеснения, но когато я видях готова… уау!!!

Харесва ми също много и за това, че съдържа в себе си символа енсо. Абе много богата символика се получи. 🙂

Антон беше в потрес когато се прибрах. Не му бях казала къде отивам и какво ще правя. Много май му дойдоха изненадите. По-късно през деня започна да си прави тъпи шеги с татуировката ми, та явно е смелил какво е направила лудата му жена. 🙂

Децата много се впечатлиха. Разпитваха ме как се правят татуировки, какво значи символа. Искрен обясняваше, че и той иска да си направи и се разбрахме, че когато порасне достатъчно, ако все още иска, ще си направи. Двамата ме помолиха да им помогна да си изберат по една картинка на уроборос и си ги сложиха на десктопите на акаунтите си. 🙂

Това е от мен за сега. Ще ми се да обещая, че ще съм по-редовна в писането, както бих искала, ама като си се познавам, по-добре да не давам такива обещания. Междувременно да си се старая повечко с писането на публикации. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.