Горещ NaNo юли

Ето го и юлския Camp NaNo. Очаквах го с вълнение, не че имам особена причина за това. Но след дългата писателска суша, отново пиша с вълнение и мерак, та може би заради това.

Този път целта ми не е брой думи, а колко време ще работя над романа. Плана е да отделям по 2 фокусирани часа на ден за редация и до/пренаписване на втората чернова. В това време включвам и времето, което ще отделя за пренасяне и подреждане на записки (стотици!!!), светостроене (имам още за доизясняване), аутлайн (ако се наложи пак някаква промяна). Проучванията няма да ги броя, че там се забравям и няма да е релевантно. 

Хубавото е, че средата на месеца ще съм на четиридневен писателски ритрийт. Да се надяваме, че предимно ще пишем, а не само да се търкаляме по шезлонгите на по бира и сладки приказки. 

Вероятно и почти целия месец ще съм сама без деца, съпружие и служебни ангажименти. Въобще перфектните условия да се съсредоточа върху Люба

Пожелайте ми (по-голям) успех, отколкото през април! Да се разкъртя от кеф и писане, минимум както през ноември. 

***
Бележка под три звездички: хрумна ми още една идея за нещо, което е поне за новела. До тук имам ТРИ! идеи нароени от един нахвърлян набързо фенфик, същия от който тръгна и Люба. Не пиша достатъчно бързо и това е! 

One Reply on “Горещ NaNo юли”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *