„Дивата магия: Обетът“ с номинация за българските номинации за наградата Еврокон 2022

Еврокон 2022

Днес ми е двойно специален ден!

Първата новина е, че романът ми „Дивата магия: Обетът“ се състезава в категорията Дебют за участие в Еврокон 2022. Можете да ме подкрепите, заедно с още много прекрасни участници като гласувате на този адрес https://fandombg.org/eurocon/2022/ до 28 февруари. Категорията Дебют е на трета страница.

За мен беше голяма изненада, че съм номинирана. Въобще не очаквах и не мислех, че е кой знае какво, докато не видях условията да бъдеш допуснат до номинация. Благодаря на всички замесени с пръст, крак или копитце в това. Благодаря и на всички, които ще гласуват за мен! Подкрепата ви е безценна. Та какво е един писател без читатели?

Втората голяма новина е, че днес излиза трети брой на списание „Й“, в който участва и моят разказ „Хриле“. Това е един от разказите, които написах за „Истории от някога“ и моето лично предизвикателство да напиша история в духа на Лъвкрафт (колкото и да не съм фен на хоръра). В последствие този разказ стана един от любимите ми.

Аз отивам да се почерпя със сладолед, а вас оставям в прекрасната компания на българските номинации за Еврокон 2022 и чудесните истории поместени в трети брой на сп. „Й“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *