Закъснения

След отчета за Петилетката нещо се позакучиха нещата. С писането де. Работя със закъснение. Добре че не съм превозно средство.

Какво ми се случва?

Ходя на плаж изненадващо редовно за мен (плажуването далеч не ми е любимо занимание). Вече имам 3 „бани“. Макар че вчеращната баня може да се брои поне за две – отвисяхме на плажа до 11! вечерта.

Feeling like a freak on a leash…

Опитвам се да храносмилам определен житейски опит. Оказа се по-трудно отколкото очаквах, ама карай. Нищо. Продължавам да опитвам.

Малкото ми голямо момче стана на три годинки на 22 май. Много вълнуващо събитие! Толкова ми е щастливо и доволно, че момченцето ми е толкова пораснало.

Средното е моето! 🙂

Ва 26 май пък милият ми съпруг Антон Мицев също одъртя с една година и стана на 31! (аз все бърках и му виках, че е станал на 32 :P) Още поне толкова да успее да устиска, с моя милост до него! 🙂

Ей така се празнува рожден ден! Разбира се имаше и импровизирана торта. Свещите са две по настояване на Божидар!

Какво друго… Искрен стана на 4 месеца на 23 май, а аз имам вече почти 4 месеца кърмачески стаж с него. Нещо, което ме прави много щастлива и горда с мен самата. При това дори ми е приятно да кърмя. Нещо, което с Божидар беше за жалост немислимо.

Ще си купуваме къща на село! Ето, казах го. От една страна много исках да споделя, от друга все още малко се притеснявам, че от банката ще прецакат работата и за това си траех. НО! Хубавите неща трябва да се споделят, за да се случват и умножават. Та така, съвсем скоро ще си имаме къща на село. С двор  – декар и двеста (всеки път като ме питат колко е двора, аз понечвам да кажа „Кило и двеста!“). Надявам се през предстоящата рабтна седмица да получим официалния отговор „ДА!“. Хаха! Така е, сгодихме се с банката, сега остава да скрепим официално брачния съюз. Стискайте палци. МНОГО СИЛНО!

Айде, бай! Отивам на плаж (може би).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.