Всичко-в-едно дневник (bullet journal): бета версия

Ето и обещаната публикация как е новия ми журнал, месец и половина след като започнах да го използвам. Накратко – влюбена съм! Изключително удобно средство за водене на календар, бележки и списъци.

bullet-journal-betaБета версията се получи след като се оказа, че не съм подбрала особено подходяща тетрадка за целта и тя започна да се разпада и да се отлепят листи. Така че се прехвърлих на един стар тефтер, който се подмяташе у дома.

Реорганизирах някои неща. Махнах страницата с важни семейни събития. Датите ги знам наизуст, стори ми се излишна. Махнах списъците с поддръжката на дома и ежедневните действия (пиене на вода, взимане на добавки, упражнения и т.н.). Установих, че нямам особена полза от тях и само ме натоварват допълнително. Махнах и работния календар. Всичко отбелязвам в страницата с месеца, имам достатъчно място да отбележа накратко с кого имам среща и от колко часа. Работи идеално за момента и всичко ми е на едно място, така че да няма засечки и застъпване на часове с лични и служебни ангажименти.

Отказах се да добавям бюджета в журнала. Направихме екселска таблица. Да ти се смятат автоматично нещата си е удобство.

Добавих си таблица с месечния ми отчет тегло/обиколки. Добавила съм и различни списъци, които са ми неоходими, както и няколко често използвани рецепти, които не знам на изуст.

One Reply on “Всичко-в-едно дневник (bullet journal): бета версия”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *