Без нови придобивки и през май

Не само, че завършихме успешно предизвикателството през април, но и решихме да продължим и през май.

money-79657_640Април мина чудесно. Единствената покупка, която направихме беше в категория „спешни“ и ставаше въпрос за нова чистачка на колата на Антон.

Предвид предстоящото местене във Варна в апартамент под наем и съпътстващите това начинание разходи, преценихме, че ще е добре да направим и през май месец без нови придобивки. Орязахме и бюджета в категория „развлечения“, тъй като предстоят два рождени дни в семейството и преназначихме финансите натам.

Онова ровещо ме желание/вътрешно гласче „купувай, купувай, купувай“ се обажда по-малко. И това много ме радва. Освен, че успяваме като цяло да се вместим в определения бюджет, установих, че има дни, в които не сме купували абсолютно нищо. Което е готино. 🙂

Мислех си, че сега, през новия месец, когато нямаме въздържане от покупки отново ще ми се ще да се юрна по магазините за да наваксам, но наближавайки края на месеца не усетих нищо такова. Ще видим как ще е когато приключим и този месец и доколко упражнението е било превъзпитателно. 🙂

5 Replies to “Без нови придобивки и през май”

 1. За сметка на това ме подкрепихте в набирането на фенове за една кампания, с което щях да си осигуря отстъпка при закупуването на робота от кампанията. За което много благодаря, защото не срещнах кой знае колко разбиране, дори и от хора, които не разполагат с добри финансови възможности и съответно се очаква, че би трябвало да търсят мислене като вашето, но явно то им е чуждо! Още веднъж благодаря!

  1. Моля, Бети! 🙂 Нищо не ми костваше.
   Стискам палци роботчето да си струва.

 2. Поздравления, Яна за дисциплината! Браво на вас. Ще следя с интерес продължението. Сърдечни поздрави!

  1. Благодаря, Мария! 🙂
   Имаш сериозен пръст (ако не и цяла ръка) в това начинание и финансовите приятности, които ни се случват напоследък. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.