Август – месец на промяната

{равносметката}

В края на юли спонтанно решх да се самопредизвикам. През следващия календарен месец всеки ден да правя по една сесия по една определена тема. Условието беше да отделям поне по 15 минути на ден да работя по темата за моята организираност, дисциплина, постоянство, фокус, протакане. Техниките, с които работих бяха енергийна психология (в частност ТЕС и Пренареждане на Матрицата), Тета Хийлинг и SEST.

Ето и какво постигнах в крайна сметка след този месец на промяната.

Не станах по-подредена и по-организирана. Но пък се харесвам повече, харесвам повече, това, което правя.

Имах няколко изключително силни сесии. Освободих много застояли емоции, открих нови взаимовръзки.

Определено преодолях сериозни блокажи, които имах по отношение на това, да споделям работата си. Довърших няколко задачи, които ми висяха отдавна и ми тежаха.

Почти през целия месец бях изпълнена с вдъхновение.
Започнах да се разбирам по-добре по отношение на ритъм, ежедневие, начин на работа. На този етап все така точните планове и схеми ме бъгват. Не знам дали това някога ще се промени. Но намерих начини да „заобиколя“ това, което ме бъгясва и все пак да върша работа, ако не всеки ден, то поне достатъчно често за да не изоставам.

Все още имам проблем с протакането, там успеха ми е частичен, да не кажа направо слаб.

Много хубав пробив в посока организираност е че си намерих начин как да подредя записките си, черновите и различните варианти/редакции на историите ми. Определено ми е голямо облекчение и съм супер доволна.

Друго голямо прозрение е осъзнаването, че всъщност доста добре си се движа по отношение на работата със себе си. Все си живеех с усещането „не правя достатъчно“. Този месец, в който идеята беше да си правя всеки ден по някоя сесия, ми показа, че всъщност правя доста, а дори често е повече от нужното и това също ме бъгва и претоварва. Та съм в търсене отново на баланса – колко е достатъчно и колко е твърде много.

Не получих очакваните резултати, но какво от това. Доволна съм от това, което постигнах. Благодаря! 🙂


One Reply on “Август – месец на промяната”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.