Щастието да нямаш всичко

Днес ми е някакъв странен ден! Снощи се прибрахме от морската си почивка с двете спирки по пътя откарахме 12 часа път от Черноморец до София. Изкарахме една доста отвратителна и ревлила нощ (растящи бебешки зъби, какво да се прави). Днес съм сдухана.

Може би трябва да започна по ред.  Не съм особено вдъхновена, но ако не напиша нищо сега… никога няма да го напиша.

Та почивахме си в с. Черноморец. Много приятно местенце. Никой от нас не е особено голям любител на плажуването, за мен лично ходенето на плаж не е никаква починка, та на плаж ходихме само два пъти. Главно заради Божката да се поплацика в морето. Много му харесва и е много смел. Прави опити да плува. Хвърляше се и се мяташе във водата, все едно е рибка (снимки на тия събития няма, сори).

Иначе почивката премина мързелешката – много спане, бира, телевизия, кръстословици, книжка, разходки… Снимки… Faith No More…

Много ми беше хубаво на фестивала Spirit of Burgas. Да чуя Faith No More на живо си е сбъдната мечта!

Няма много за разказване в интерес на истината. Въпреки това за мен беше доста емоционално преживяване. Много неща ми минаха през главата. Най-вече колко хубав живот имам! Колко съм щастлива от това, което съм. Това, че с Антон създадохме семейство по никакъв начин не ни е ощетило, напротив. Разшири кръгозора ни. И някак си ни направи по-свободни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.