34 седмици

Вчера бях на поредната консултация! Всичко си ни е наред!

Не съм качила килограми и все така си седя на +4. Бебо си е в нормите, даже сме си влезли в седмицата (до сега все бяхме една напред). Вече се е обърнал надолу! Плацентата ми е първа степен на зрялост, което си е направо ещстра. Каза и колко тежи долу-горе, ама аз забравих! Май някъде около 2500 гр. Ето колко смме пораснали!

Кръвното си ми е екстра! Хемоглобина ми е паднал още, но пък явно това си е съвсем нормално. Пък и като си гледам първото изследване на хемоглобина и сега – разликата не е чак толкова голяма. Издадоха ми болничния, обменната карта и направлението за раждане. Доктора каза, че за сега не се налага да ходя на запис на тоновете.

Оф, ако знаете само колко съм разсеяна вчера! Пита ме сестрата с какво образование съм, аз викам основно… После си обърках длъжността! Добре че не беше почнала да пише болничния лист.

Днес минах през очната лекарка! Голяма мъка беше прегледа… Тикат ти една леща в окото да огледат очните дъна. Ама аз не мога да се отпусна и само стискам и на всяко око по няколко пъти се налага да ми я тика тая леща! Горката докторица, и двете доста се поизмъчихме! За щастие всичко си ми е наред с очите и съвсем спокойно мога да си раждам нормално.

Та така! Вече сме на финалната права! Още мъничко остана!

7 Replies to “34 седмици”

  1. Хъх – гледането на „Женени с деца“ влиза ли в подготовката за раждането?

  2. Хех.. сладурка, бъдеща мама, аз ако знаеш как ти чакам бебето, все едно е наше 🙂 и коремчето какво епораснало… бебчо май ще е пораснал докато стане време да се появи, браво браво, какъв мъж само!

  3. Кекланке, ний нашинкия за вашата ще го редиме! Да си вземе кака, че да го отрака ;))

  4. а така, подредихме се 🙂 Ни са бойте, нашата почна и за двама да се отраква и него ще го научи, ама да не се оплаквате после от снахичката, че ви развалила юначето 🙂 Още някой месец и ша ги годяваме, дерт нямате, аз да бях по-млада, аз щях да го взема, ама айде и на щерката да има 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.